Keerzijde van een file

Vanmorgen stond voor de tweede keer op rij de A15 Deil richting Gorinchem vast. Daarom maar een alternatieve route genomen: een zogenaamde toeristische route :). Deze route was vanmorgen via de N327 (Geldermalsen -> Leerdam), bij Asperen eraf en via de dijk (Nieuwe Zuiderlingedijk) richting Spijk en dan door naar Gorinchem. Gisteren onderweg al genoten van het vele natuurschoon rondom deze dijk. Vandaag was ik wat vroeger en had dus even de tijd om te stoppen en wat foto's te maken.

Maar eerst: ramen krabben voordat ik de weg op kon gaan. Dat was wel wat jammer gezien de prachtige ijskristallen op de ramen.

IJskristallen op de ramen van de auto

En dan onderweg naar je werk kom je ondermeer dit tegen...

Kruispunt Zuiderlingedijk / Dwarsweg (nabij Heukelum) (lat long 51.860576, 5.064354)

Iets verder op de Zuiderlingerdijk (ter hoogte van De Knorhoek)

En kijk je dan even terug richting het oosten... (lat long 51.858202, 5.025921)