Nieuwe website

Welkom op mijn nieuwe website. Om mijn fotografie naar een wat hoger plan te tillen ben ik overgestapt op een ander systeem (Squarespace.com). Dit is een cms systeem dat gebruik maakt van zogenaamd responsive design websites. De site layout past zich aan aan het apparaat waarop de site bekeken wordt. En dat is dan weer handig voor de bezoekers. Daarnaast wilde ik ook minder tijd besteden aan het ontwerpen en bouwen van de site. Ik wil gewoon mijn foto's eenvoudig op een eigen site kunnen plaatsen en Squarespace is daarvoor een prima platform.

Naast natuurfotografie wil ik mee wat meer gaan richten op interieurfotografie en op retoucheren van foto's. Als je je abbonneer op mijn blog, blijf je automatisch op de hoogte van de ontwikkelingen. Mocht je kwalitatieve goede interieurfoto's nodig hebben, neem dan contact met me op!

Till next time folks!